Hoe werkt Voor Hasselt?

Aanmelden of een profiel aanmaken

Rechtsboven op de homepagina vind je de knop 'aanmelden'. Via deze knop kan je je inloggen of een profiel aanmaken.
Je hebt een profiel nodig als je op deze website wil reageren op voorstellen, een voorstel wil delen via sociale media of zelf een voorstel wil plaatsen.

Je kan kiezen om je aan te melden met je e-mailadres, dan moet je je inschrijving nog even bevestigen in je mailbox. Bekijk hiervoor zeker ook je spamfolder. Maar nog eenvoudiger is via Facebook als je daar een profiel hebt. 

Een voorstel doen

Op de homepagina ontdek je in de banner vanboven al de thema's waarrond je je idee kan indienen. Hier kan je in het kort in titelvorm je idee plaatsen. Als je op het pijltje klikt, word je verder gestuurd naar een pagina waar je je voorstel verder kan toelichten aan de hand van tekst, foto's, video en een kaartje van Hasselt.

Maar er zijn ook andere manieren om je voorstel in te dienen

  • zo vind je als op de homepage naar beneden scrollt een overzicht van alle thema's. Je kan meteen je voorstel indienen door op 'Stel je idee voor' te klikken, maar je kan ook eerst een kijkje nemen tussen de voorstellen die anderen al hebben gedaan. Daar kan je dan op reageren, het delen via sociale media of het liken. We raden je aan om dit zeker te doen zodat er niet te veel ideeën dubbel opstaan. Maar vergeet het dan ook niet te liken, zo weten we hoe sterk dit idee leeft.
  • Rechtsvanboven in de menubalk zie je ook overzicht staan. Als je hierop klikt, krijg je een mooi overzicht van alle thema's. Deze blokjes zijn dezelfde als die dat je lager terugvindt op de homepage zoals in het puntje hierboven besproken.

Als je een voorstel hebt geplaatst, deel het dan zeker op je eigen sociale media om meer steun te verzamelen! :)

Mocht je nog vragen hebben, mag je altijd mailen naar info@voorhasselt.be

Succes!